288: Spegelbild (2/365)

Jag ville fotografera de vackra ljusstakarna vi hade på nyårsaftonen, men jag var inte säker på vilket tema jag skulle kunna lägga in dem under. När jag tittade närmare på bilden såg jag att min SPEGELBILD syns tydligt i den runda, blanka kulan. Och mina händer i ett flertal exemplar i själva ljusstaken… Nå, då fick jag ju temat på köpet!

This entry was posted in Januari and tagged . Bookmark the permalink.

11 Responses to 288: Spegelbild (2/365)

 1. Läckert med alla händer som finns ”överallt”. Tycker också om färgskalan på din bild. Har lagt upp länk till dig på min sida 🙂

 2. Gabriella says:

  Vilka snygga ljusstakar, var har du hittat dom?

  • pixelcat says:

   Ljusstakarna köpte jag på Jysk för några år sedan, och ljusmanschetterna med hängen på Rusta nu i år.

 3. Maria says:

  Klockren tolkning och mycket vacker ljusstake 😀

  • pixelcat says:

   Tack!
   Jo, de är fina. Har tre olika höjder att placera i grupp. Ljusmanschetterna är från Rusta.

 4. Pysselfarmor says:

  Tjusiga ljusstakar och manschetter. Kul att manschetterna är köpta på Rusta – en av mina söner är butikschef i en av de större butikerna i Stockholm. Så jag måste höra med honom om han har dessa i den butiken ;-))

  och kul att se dig! Nu känner jag igen dig om vi råkar gå förbi varandra—–

  • pixelcat says:

   Ja, kolla med honom. (Vilket sammanträffande!) De kom till jul och är på halva-priset-rea just nu, åtminstone här i Piteå.
   Jag lovar att vinka tillbaka!

 5. Eva Trillian says:

  Det var ett glittrigt party 🙂 Fina ljusstakar. Och så perfekt med speglingarna, annars hade vi kanske inte fått se prakten 😉

 6. Sabina says:

  Riktigt snygg! Det var många spegelbilder.

 7. Uddenhäxan says:

  Snyggt & fyndigt =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *