74: Fotograf (19/365)

Idag är det väldigt fint väder här i Norrbotten, och jag tänkte passa på att fotografera lite till en vitbalansövning. Då fick jag syn på min egen skugga på väggen bakom. Sagt och gjort, jag vred kameran helt om, och här har ni en bild av en FOTOGRAF!

This entry was posted in Januari. Bookmark the permalink.

6 Responses to 74: Fotograf (19/365)

 1. Linda Å says:

  Vad kul och snyggt. Jag har själv tagit en del bilder av mig men även mina barn som siluetter på vägen, tycker ideen är inspirerande. Har ännu inte tagit någon sådan bild till 365foton, men kanhända slinker någon in längre fram:)

 2. Uddenhäxan says:

  Fiffigt =)
  Tror jag ska smyga mig på dig nån gång då du är i action 😉

 3. Eva Trillian says:

  Smart 🙂 Och bra blev det 🙂

 4. Kvasthilda says:

  Vad snyggt! Kul självporträtt 🙂

 5. ann-sofie says:

  Mycket cool tolkning av temat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *