248: Randiga (101/365)

Idag har jag fotograferat ett par RANDIGA strumpor som min dotter stickat i en ”snabbstickningstävling”. Deltagarna får beskrivningen samtidigt över nätet, och sedan gäller det att sticka så snabbt man kan.

sockar

This entry was posted in April. Bookmark the permalink.

5 Responses to 248: Randiga (101/365)

 1. Helena says:

  De ser sköna ut! Man kan undra vilken tid dottern slutade på… 🙂

  • pixelcat says:

   Det är typ en utslagningstävling. De är 40 ”stickare” i varje grupp, de 33 bästa går vidare. Sedan gallras det i sex omgångar före finalen. Hon gick vidare… 🙂

 2. Pysselfarmor says:

  men va?! Den tävlingen har jag aldrig läst något om. Jag har ju en hantverksblogg också – egentligen är det den som är min huvudsakliga blogg så därav min fråga. Men jag tror inte jag tänker vara med i den tävlingen – jag förstår inte riktigt ”vitsen” men är väldans nyfiken ändå
  ;-))

  • pixelcat says:

   Den hittar man på stick- och virkcommunityn http://www.ravelry.com.
   Man går med i en grupp som heter ”Sock Madness Forever”, och sedan anmäler man sig till tävlingen ”Sock Madness” i februari.

   • Pysselfarmor says:

    Ja Ravelry känner jag mycket väl till, men jag letar aldrig efter sådana tävlingar så det är nog därför jag inte känner till det. Har inte heller sett det på alla de bloggar jag besöker eller hört talas om i de hantverksgrupper jag rör mig i. Ska kolla in det, men som sagt jag är bara nyfiken ;-))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *